BRENDOVI

Brendovi

Kao proizvođač visokokvalitetnih jestivih ulja, BIMAL Grupa na tržište direktno plasira svoje proizvode pod vlastitim brendovima BIMAL, BIMAL FINO, SUNCE, SANI i ŠEF KUHINJE.

BIMAL je lider u prodaji jestivog ulja na domaćem tržištu Bosne i Hercegovine, te je u maloprodaji dostupno 100% suncokretovo ulje bogato polinezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E, kao i mješavine rafinisanih ulja koje u svom sastavu i odnosu masnih kiselina zadovoljavaju nutritivne potrebe u ishrani.

Za HoReCa sektor BIMAL Grupa proizvodi odabranu mješavinu visokooleinskog suncokretovog ulja i suncokretovog ulja pogodna za kuvanje i prženje na visokim temperaturama.

BIMAL    |    SUNCE    |    SANI    |    ŠEF KUHINJE    |   AGRAGOLD    |   BEČEJKA

BIMAL

Naše visokokvalitetno, 100% suncokretovo ulje dostupno je na tržištu pod brendom BIMAL.

BIMAL OMEGA kao ulje sa dragocjenim sastojcima za naš organizam je nezaobilazni sastojak svake kuhinje.

BIMAL FINO je naš brend koji predstavlja mješavinu suncokretovog, repičinog i sojinog ulja.

SPECIFIKACIJA

SUNCE

Naše visokokvalitetno, 100% suncokretovo ulje dostupno je na tržištu pod brendom SUNCE.

SPECIFIKACIJA

SANI

SANI brend dostupan je kao jestivo ulje suncokreta i kao mješavina biljnih ulja.

SPECIFIKACIJA

ŠEF KUHINJE

Brend ŠEF KUHINJE namjensko je ulje dobre termičke stabilnosti, te posebne prednosti za HoReCa sektor zbog tolerancije na visoke temperature prženja i kuvanja i jednostavnosti rukovanja ambalažom.

SPECIFIKACIJA

AGRAGOLD

Pod brendom AGRAGOLD na tržištu je dostupno jestivo suncokretovo ulje.

SPECIFIKACIJA

BEČEJKA

Glavna poslovna aktivnost BIMAL Bečejke je trgovina pšenicom, kukuruzom, sojom, suncokretom, ječmom, sojinom i suncokretovom sačmom, stočnim brašnom, repinim rezancom i ostalim proizvodima na domaćem i inostranom tržištu.

Pored sirovina i komponenti za stočnu hranu koje se u fabrikama BIMAL Grupe od ranije proizvode, akvizicijom fabrike stočne hrane BEČEJKA 2021. godine poslovna grupa je počela i proizvodnju potpunih i dopunskih smeša za ishranu domaćih životinja.

SPECIFIKACIJA